ALGEMENE INFORMATIE

waarom we bouwen?

WE Bouwen is een jong en dynamisch bedrijf, dat zowel jouw verwachtingen als die van de opdrachtgever centraal stelt. Niet alleen vakinhoudelijk, maar ook op persoonlijk vlak. Daarom gaan wij ervoor om de best mogelijke match te maken tussen werkgever en kandidaat. Zodat jij met plezier aan het werk kunt bij het bedrijf dat bij je past.

inschrijving en cv

Kijk snel in onze actuele vacatures of er een geschikte baan voor je tussen zit, dan kun je daar direct op reageren. Maar naast de vacatures die vermeld staan, hebben onze medewerkers vaak ook ingangen bij technische bedrijven, die open staan voor gerichte sollicitaties van vakmensen of voor starters in de techniek. Dus grijp je kans! Schrijf je in en upload je cv, dan gaan wij daarmee direct aan de slag.

 

hoe werkt dat?

Met jouw cv in de hand nemen we met je door wat je zou willen doen, en welke vaardigheden en ervaring je hebt. Op basis van die informatie gaan we op zoek naar een passende baan. Als we een geschikte job vinden nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Groesbeek. Daar vertellen we je het een en ander over de job, qua inhoud en werkzaamheden en over de opdrachtgever. Daarna kan jij zelf bepalen of die baan bij je past, voor wij je bij het betreffende bedrijf introduceren. Als het een geschikte match blijkt te zijn, kun je vaak al snel aan de slag.

1

IK

ZOEKWERK