IK

ZOEKWERK

OPLEIDING & TRAINING

IK

ZOEKWERK

opleiding & training

WE Bouwen kan je allerlei trainingen bieden, die je kunnen helpen met je werkzaamheden. Of we kunnen je begeleiden in opleidingen en cursussen die noodzakelijke zijn voor je werk, zoals bijvoorbeeld heftruckchauffeur of VCA basisveiligheid. Dit kun je het beste bespreken met je contactpersoon, die samen met jou bekijkt wat de mogelijkheden zijn.

begeleiding in verschillende talen 

Door onze specialisatie hebben wij een groot bestand van opdrachtgevers. Bovendien zijn we bekend met de specifieke ins en outs in de verschillende branches, en de mogelijkheden die de verschillende bedrijven bieden. Ook qua buitenlandse arbeidskrachten. Want ook kandidaten die geen Nederlands spreken, kunnen bij ons heel goed terecht. Daarnaast bieden we mensen die afkomstig zijn uit landen zoals Kroatië of Litouwen begeleiding in hun eigen taal. En dat is wel zo prettig!

 

Coaching en huisvesting

Maar WE Bouwen zorgt ook voor andere zaken, zoals het regelen van huisvesting en vervoer. En ook voor praktische- en administratieve vragen staan onze medewerkers voor je klaar. In de Werkwijzer vind je vrijwel alle belangrijke informatie, maar stel gerust je vraag als sommige dingen toch niet helemaal duidelijk zijn. Je contactpersoon staat je graag te woord.

1